AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş akrabayla konuşmak

Kahve falında ölmüş akrabayla konuşmak

Kahve falında ölmüş akrabayla konuşmak tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş akrabayla konuşmak gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişılerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediğiniz zevku alamamanıza sebep olabilir.

Kahve falında akrabayla telefonla konuşmak anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, yıpranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen akrabayla konuşmak işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş akrabayla konuşmak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, başarı ve zenginlik getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrabalarla konuşmak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabayla konuşmak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında akrabayla telefonda konuşmak kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş bir akrabayla konuşmak huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bir akrabayla konuşmak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, gülen yüzünün solacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir