AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir akrabayla konuşmak

Kahve falında ölmüş bir akrabayla konuşmak

Kahve falında ölmüş bir akrabayla konuşmak iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş bir akrabayla konuşmak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren konular daha az yorucu hal alabilir.

Kahve falında akrabayla telefonda konuşmak büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabayla konuşmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş bir akrabayla konuşmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında bir akrabayla konuşmak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş akrabayla konuşmak işindeki verimliliğin düşeceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında akrabalarla konuşmak solan yüzünün güleceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabayla telefonla konuşmak sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akraba konuşmak bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir