AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bebeği boğulmaktan kurtarmak

Kahve falında bir bebeği boğulmaktan kurtarmak

Kahve falında bir bebeği boğulmaktan kurtarmak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir bebeği boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Zararlı çıkmazsınız.

Kahve falında boğulan bebeği kurtarmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine yorulur.

Kahve falında bebeği boğulmaktan kurtarmak ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında boğulan bir bebeği kurtarmak yıpranacağına, strese gireceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında boğulan bebek kurtarmak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir bebeği boğulmaktan kurtarmak bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda boğulan bebeği kurtarmak para kazanmaya başlayacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına alamet eder.

Kahve falında denizde boğulan bebeği kurtarmak büyük sorunların yaşanacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu boğulmaktan kurtarmak kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir