AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğulan birini kurtardığını görmek

Kahve falında boğulan birini kurtardığını görmek

Kahve falında boğulan birini kurtardığını görmek kendine olan güvenini yitireceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, belalara denk gelmeyeceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında boğulan birini kurtardığını gördüyseniz:

  • İşlerinizi sadeleştirmeniz belli girişimlerinizin daha dengeli şekilde ilerlemesini sağlayabilir.

Kahve falında birini suda boğulmaktan kurtarmak uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğulan kediyi kurtarmak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, büyük başarıla kazanacağına inanılır.

Kahve falında denizden boğulan birini kurtarmak keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında nehirde boğulan birini kurtarmak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında derede boğulan birini kurtarmak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında kızını boğulmaktan kurtarmak garanti olacak bir yer edineceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suda boğulan köpeği kurtarmak işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir