AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin seni sevdiğini görmek

Kahve falında bir kişinin seni sevdiğini görmek

Kahve falında bir kişinin seni sevdiğini görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin seni sevdiğini gördüyseniz:

  • Hiç birşeyden pişman olmayacaksınız.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevdiğini görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevdiğini öğrenmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni aldattığını görmek iş hayatının düzeleceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni öpmesini görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek kara kara düşüneceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişi seni öpmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni öldürdüğünü görmek sıkıntısından kurtulacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir