AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevdiğini görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevdiğini görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevdiğini görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevdiğini gördüyseniz:

  • Güzel bir davet, teklif ya da seyahat şansı söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni aldattığını görmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni öldürdüğünü görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevdiğini öğrenmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, gönül kapılarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin seni sevdiğini görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişi seni öpmek faydalı şeyler yapacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir