AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni öptüğünü gördüyseniz:

  • Olayların neden istendiği gibi gitmediğini bulmanız, başarılı olmanıza yardım edebilir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni öpmesini görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevdiğini öğrenmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin seni sevdiğini görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni öldürdüğünü görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişi seni öpmek çok büyük kazanç elde edileceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir