AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin seni aldattığını görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin seni aldattığını görmek

Kahve falında sevdiğin kişinin seni aldattığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, bir anda yükseleceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, düşmanlarını bile affedeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni aldattığını gördüyseniz:

  • Kısa bir ayrılık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni aldattığını görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin seni aldattığını görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni öldürdüğünü görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevdiğini görmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişinin seni sevdiğini görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, kazancın artmasına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, kendi kabuğuna çekileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir