AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta bir kişi görmek

Kahve falında hasta bir kişi görmek

Kahve falında hasta bir kişi görmek güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasta bir kişi gördüyseniz:

  • Çaba göstermeksizin durumun kendi kendine düzelmesini beklerseniz, zaman kaybı yaşanabilir.

Kahve falında hasta kişiyi iyi görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta kişiyi görmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vefat eden kişiyi hasta görmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kişiyi hasta görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hasta görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kişiyi hasta görmek rahat bir hayata adım atılacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında ölen kişiyi hasta olarak görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kişiyi hasta görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir