AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkasından koşmak

Kahve falında arkasından koşmak

Kahve falında arkasından koşmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında arkasından koşmak gördüyseniz:

  • İhtiraslarınızı fiziksel ihtiyaçlarınızla dengeleyin.

Kahve falında otobüs arkasından koşmak hep yerinde sayacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında trenin arkasından koşmak mesleğindeki statüsünün de artacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin arkasından koşmak çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kamyon arkasından koşmak mal ve mülk sahibi olmaya, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin arkasından koşmak atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin arkasından koşmak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında ölünün arkasından koşmak dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında dolmuşun arkasından koşmak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir