AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün arkasından koşmak

Kahve falında ölünün arkasından koşmak

Kahve falında ölünün arkasından koşmak düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, ayrıcalık elde edeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün arkasından koşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizi düzenlemek ya da bazı planlarınızı uygulamaya koymak için neler yapabileceğinize odaklanabilirsiniz.

Kahve falında ölünün arkasından koşmak kazancını birkaç kat arttıracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında arkasından koşmak üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında trenin arkasından koşmak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına inanılır.

Kahve falında birini arkasından koşmak zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişinin arkasından koşmak kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında otobüs arkasından koşmak aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tren arkasından koşmak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin arkasından koşmak insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir