AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimseyle kavga etmek

Kahve falında bir kimseyle kavga etmek

Kahve falında bir kimseyle kavga etmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, sevgi ve hürmet göreceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kimseyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Sabrınızı veya şanslarını zorlayan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir kimseyle kavga etmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına yorulur.

Kahve falında bir kimseyi gelinlikle görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir kimseye yardım etmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına inanılır.

Kahve falında bir kimseyi sırtında taşımak özel hayatında mutluluğu yakalamasına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine işarettir.

Kahve falında bir kimsenin namaz kıldığını görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine işaret eder.

Kahve falında bir kimseye sarılmak kazancını birkaç kat arttıracağına, hasta ise daha kötüye gideceğine işarettir.

Kahve falında kimsesiz bebeğe bakmak çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta kimse görmek kurulu düzenin yıkılacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir