AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir katilden kaçmak

Kahve falında bir katilden kaçmak

Kahve falında bir katilden kaçmak maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında bir katilden kaçmak gördüyseniz:

  • Takım oyununda bireysel hareket edilemeyeceğini hatırlatmanız gereken kişiler olabilir.

Kahve falında seri katilden kaçmak rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında katilden kaçmak iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına yorulur.

Kahve falında bir katilden kaçmak yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında katillerden kaçmak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında katile yardım etmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında katilden saklanmak küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında katilden korkmak üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeş katili olmak sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir