AnaSayfa / Genel / Kahve falında katillerden kaçmak

Kahve falında katillerden kaçmak

Kahve falında katillerden kaçmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına delalet eder.

Kahve falında katillerden kaçmak gördüyseniz:

  • Herhangi bir tepki vermeniz gerekmiyor.

Kahve falında katillerden kaçmak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında seri katilden kaçmak aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına inanılır.

Kahve falında bir katilden kaçmak atılan adımların sıkıntı yaratacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında katilden kaçmak aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında bir katili öldürmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında katilden kurtulmak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına işaret eder.

Kahve falında katilden saklanmak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında katilini görmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir