AnaSayfa / Genel / Kahve falında katilden korkmak

Kahve falında katilden korkmak

Kahve falında katilden korkmak sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, büyük işlere girileceğine, yokluk içine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında katilden korkmak gördüyseniz:

  • Alelacele yeni başlangıçlar yapma veya yeni kararlar alma durumları söz konusu olabilir.

Kahve falında katilden korkmak ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine inanılır.

Kahve falında katilden saklanmak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında katile yardım etmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında katiller görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine tabir olunur.

Kahve falında katilini görmek sevindirici şeyler duymaya, maddi ve manevi zararların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında katillerden kaçmak gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında katilden kaçtığını görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına işarettir.

Kahve falında katili görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir