AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeş katili olmak

Kahve falında kardeş katili olmak

Kahve falında kardeş katili olmak korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, patlama noktasına geleceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeş katili olmak gördüyseniz:

  • Çıkışlarındaki mantık hatasını anlatmaya çalışmanın faydasını göremeyebilirsiniz.

Kahve falında kardeş katili olmak o kimselerden menfaat göreceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Kahve falında katilden saklanmak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında katilden korkmak toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında katilden kaçtığını görmek güvensizliğini yeneceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında katilini görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine delalet eder.

Kahve falında bir katilden kaçmak büyük bir üne sahip olunacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında katilden kurtulmak böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında katili görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir