AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğe taş attığını görmek

Kahve falında köpeğe taş attığını görmek

Kahve falında köpeğe taş attığını görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, gayrimenkul işine girileceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında köpeğe taş attığını gördüyseniz:

  • Fikir, tecrübe ya da bilgileriniz bazı kişilerin işine yarayabilir.

Kahve falında köpeğe taş attığını görmek hile ile mal elde edeceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında suya taş attığını görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin size taş attığını görmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine inanılır.

Kahve falında denize taş attığını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının taş attığını görmek canlanacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş atıp cam kırmak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sana taş attığını görmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadının taş attığını görmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir