AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine taş attığını görmek

Kahve falında birine taş attığını görmek

Kahve falında birine taş attığını görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine taş attığını gördüyseniz:

  • Meslek hayatınız olumsuz yönde etkilenecek çünkü kendinizi tutamıyorsunuz.

Kahve falında birinin bana taş attığını görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının taş attığını görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğe taş attığını görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denize taş attığını görmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, rahatsızlık vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin taş attığını görmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suya taş attığını görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin size taş attığını görmek güven kaybına uğrayacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sana taş attığını görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir