AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının özel bölgesini görmek

Kahve falında bir kadının özel bölgesini görmek

Kahve falında bir kadının özel bölgesini görmek çok zor durumlara düşeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, insanlardan takdir toplayacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir kadının özel bölgesini gördüyseniz:

  • Adeta bir gerilim hattı var.

Kahve falında kadının özel bölgesini görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işarettir.

Kahve falında bir kadının özel bölgesini görmek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın özel bölgesi görmek tatsızlık olacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadının özel bölge görmek çevreye karşı itibarın artacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın özel bölge görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin özel bölgesini görmek aile bireyleri ile tartışacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında özel bölgeyi görmek evlerine dünürcü geleceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında başkasının özel bölgesini görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir