AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin özel bölgesini görmek

Kahve falında birinin özel bölgesini görmek

Kahve falında birinin özel bölgesini görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına inanılır.

Kahve falında birinin özel bölgesini gördüyseniz:

  • İlişkilerdeki bir değişiklik ilerleme yollarınızda fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kadının özel bölgesini görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kadının özel bölge görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kadın özel bölge görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına işarettir.

Kahve falında başkasının özel bölgesini görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında özel bölgeyi görmek duaların kabul göreceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında özel bölgeyi temizlemek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında özel bölgeyi kıllı görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında özel bölgede kıl görmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir