AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının özel bölge görmek

Kahve falında kadının özel bölge görmek

Kahve falında kadının özel bölge görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, daha çok kazanç elde edeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kadının özel bölge gördüyseniz:

  • Size yapılan bir teklifi düşündükten sonra belki kararsızlığınız nedeni ile reddetmeniz olasıdır.

Kahve falında kadın özel bölge görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine yorulur.

Kahve falında bir kadının özel bölgesini görmek elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın özel bölgesi görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadının özel bölgesini görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Kahve falında kadının özel bölge görmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında özel bölge kıl görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında özel bölge temizlemek dedikodu edeceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında özel bölge görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir