AnaSayfa / Genel / Kahve falında özel bölgeyi görmek

Kahve falında özel bölgeyi görmek

Kahve falında özel bölgeyi görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, işlerin daha kötüye gideceğine, çok sorunlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında özel bölgeyi gördüyseniz:

  • Acele işlere teşebbüs etmemelisiniz çünkü ufak aksilikler büyük gecikmelere sebep olabilir.

Kahve falında kadının özel bölgesini görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin özel bölgesini görmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, pişmanlığa rivayet eder.

Kahve falında bir kadının özel bölgesini görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında özel bölgede kıl görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında özel bölgeyi temizlemek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında özel bölgede kan görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında kadının özel bölge görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın özel bölgesi görmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir