AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının özel bölgesini görmek

Kahve falında başkasının özel bölgesini görmek

Kahve falında başkasının özel bölgesini görmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, manevi mutluluğu tadacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının özel bölgesini gördüyseniz:

  • Bazı iş veya konuları çözmek adına çok fazla üzerine gidebilirsiniz.

Kahve falında özel bölgede kan görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında özel bölgeyi traş etmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, yazgısının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında özel bölgeyi kıllı görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında özel bölgede kıl görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi özel bölgesini görmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına inanılır.

Kahve falında özel bölge görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin özel bölgesini görmek takdir toplayacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine inanılır.

Kahve falında kadın özel bölge görmek zor zamanların böylece geride kalacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir