AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının kuruan okuduğunu görmek

Kahve falında bir kadının kuruan okuduğunu görmek

Kahve falında bir kadının kuruan okuduğunu görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında bir kadının kuruan okuduğunu gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmeniz ya da sizden bekleneni yapmanız gerekiyor.

Kahve falında kadının kuruan okuduğunu görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadının kuruan okuduğunu görmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına yorulur.

Kahve falında namazda kuruan okumak işlerinin yarım kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar başında kuruan okumak büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, işlerini hafifleteceğine yorulur.

Kahve falında ölünün arkasından kuruan okumak çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında ezberden kuruan okumak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin başında kuruan okumak gönlünün rahata ereceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına yorulur.

Kahve falında cami içinde kuruan okumak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir