AnaSayfa / Genel / Kahve falında ezberden kuruan okumak

Kahve falında ezberden kuruan okumak

Kahve falında ezberden kuruan okumak uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına delalet eder.

Kahve falında ezberden kuruan okumak gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişileri ikna etmek zaman alabilir.

Kahve falında ezberden kuruan okumak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, işin düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında mezarın başında kuruan okumak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine inanılır.

Kahve falında kadının kuruan okuduğunu görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün başında kuruan okumak yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin başında kuruan okumak alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün arkasından kuruan okumak sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cünüp iken kuruan okumak hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerde kuruan okumak dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir