AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın boynu görmek

Kahve falında kadın boynu görmek

Kahve falında kadın boynu görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın boynu gördüyseniz:

  • Olayların istemediğiniz yönlü veya başkalarının kontrolünde ilerlememesi için, kendi sonuçlarınızı kendiniz çıkartmanız veya kendi bildiğiniz yoldan ilerlemeniz gerekebilir.

Kahve falında bir kadının boynunda altın görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun boylu kadın görmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında kısa boylu kadın görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına inanılır.

Kahve falında kadını boynundan öpmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalet eder.

Kahve falında çok uzun boylu kadın görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın boynu görmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, çok büyük destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadını boynundan öpmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine inanılır.

Kahve falında uzun boylu bir kadın görmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir