AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını bıyıklı görmek

Kahve falında bir kadını bıyıklı görmek

Kahve falında bir kadını bıyıklı görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, daha rahat bir hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadını bıyıklı gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hassas durumlar oluşabilir.

Kahve falında kadın bıyığı görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında kadının bıyıklarının çıktığını görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, evlat sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında sakallı bıyıklı kadın görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının bıyık çıktığını görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kadında bıyık çıktığını görmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadının bıyıklarının çıktığını görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, hem itibar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının bıyığının çıktığını görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına inanılır.

Kahve falında bir kadını bıyıklı görmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir