AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının bıyıklarının çıktığını görmek

Kahve falında bir kadının bıyıklarının çıktığını görmek

Kahve falında bir kadının bıyıklarının çıktığını görmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının bıyıklarının çıktığını gördüyseniz:

  • Yatırımlarınız konusunda net düşünmenizde fayda var.

Kahve falında kadının bıyıklarının çıktığını görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının bıyık çıktığını görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kadının bıyığının çıktığını görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında kadında bıyık çıktığını görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işarettir.

Kahve falında bir kadının bıyıklarının çıktığını görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, muradın yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakal ve bıyık çıktığını görmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakal bıyık çıktığını görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıyıkları çıktığını görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir