AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanın yüzüne bakmak

Kahve falında bir insanın yüzüne bakmak

Kahve falında bir insanın yüzüne bakmak unutulan bir sorunun başa bela olacağına, üzeceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir insanın yüzüne bakmak gördüyseniz:

  • Kafanızı sizin için en karlı sonuçları doğurabilecek maddi veya manevi ilişki, ortaklık ya da iş birlikleri için çalıştırmanız gerekiyor.

Kahve falında bir insanın yüzüne bakmak zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ölü yüzüne bakmak anne baba ile ters düşüleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yüzüne bakmak hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzüne bakmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında yüze bakmak kazancını çoğaltacağına, ekmeğinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün yüzüne bakmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüne bakmak yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüz yüze bakmak mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir