AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü yüzüne bakmak

Kahve falında ölü yüzüne bakmak

Kahve falında ölü yüzüne bakmak çok bereketli zamanlar geçireceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine işaret eder.

Kahve falında ölü yüzüne bakmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız, maddi düzenlemeler veya iş birlikleriniz ani aksaklıklarla karşılaşırsa, biraz beklemenizde fayda var.

Kahve falında ölü yüzüne bakmak kötü gününden de geri duracağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında ölünün yüzüne bakmak ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında birinin yüzüne bakmak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne bakmak bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, işinde ustalaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin yüzüne bakmak hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında yüze bakmak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüme bakmak hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında bir insanın yüzüne bakmak az çalışarak çok gezeceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir