AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne bakmak

Kahve falında yüzüne bakmak

Kahve falında yüzüne bakmak buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzüne bakmak gördüyseniz:

  • Sizi garantiye aldığını düşünen, istediklerini yaptırmak veya elde etmek için blöf veya duygusal şantajlar yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında birinin yüzüne bakmak ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzüne bakmak kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne bakmak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına inanılır.

Kahve falında yüz yüze bakmak geçici olarak rahatsızlanacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzüme bakmak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına delalettir.

Kahve falında ölü yüzüne bakmak büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yüze bakmak sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında sevgilinin yüzüne bakmak birçok engelin aşılacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir