AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz yüze bakmak

Kahve falında yüz yüze bakmak

Kahve falında yüz yüze bakmak başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüz yüze bakmak gördüyseniz:

  • Gerçek duygularınızı göstermek için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Kahve falında yüze bakmak bir şirketler zincirine sahip olunacağına, yeni hobiler edinileceğine işarettir.

Kahve falında yüz yüze bakmak işlerinin bu sayede açılacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında birinin yüzüne bakmak eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüme bakmak eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzüne bakmak kendisine istediklerini nasip edeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne bakmak çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin yüzüne bakmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü yüzüne bakmak sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir