AnaSayfa / Genel / Kahve falında akmış pil görmek

Kahve falında akmış pil görmek

Kahve falında akmış pil görmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, sorunların üstesinden geleceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, muradının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akmış pil gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da birlikte çalıştığınız bir kişi size rahatsızlık veriyor olabilir.

Kahve falında akmış pil görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında kalp pili görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında saate pil takmak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, patron koltuğuna yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında pilates topu görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına delalettir.

Kahve falında pil takmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kalem pil görmek hikmete kavuşacağına, kişinin her işi severek yapacağına alamet eder.

Kahve falında pil yutmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pil yemek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir