AnaSayfa / Genel / Kahve falında pil yemek

Kahve falında pil yemek

Kahve falında pil yemek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, bir şeyden zarar görmeye, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına inanılır.

Kahve falında pil yemek gördüyseniz:

  • Evle ilgili harcamaları kısmanız gerekebilir.

Kahve falında pil yemek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine yorulur.

Kahve falında saate pil takmak herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında pil takmak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pil yutmak maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pileli etek görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalem pil görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pilates topu görmek talihinin artacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalp pili görmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir