AnaSayfa / Genel / Kahve falında saate pil takmak

Kahve falında saate pil takmak

Kahve falında saate pil takmak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, zahmetinin çoğalacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında saate pil takmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı, sanatsal, estetikle bağlantılı başlıkları veya ortaklıklarınızı ilgilendiren konularda karışık olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında saate pil takmak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saat pili görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pil takmak iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pil yutmak ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pileli etek görmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına delalettir.

Kahve falında kalem pil görmek ağız tadının bozulmayacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında akmış pil görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında pil yemek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, ekonomik gücün çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir