AnaSayfa / Genel / Kahve falında pil takmak

Kahve falında pil takmak

Kahve falında pil takmak epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında pil takmak gördüyseniz:

  • Bazı güzel teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında pil takmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında saate pil takmak problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, zenginliğe kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında pil yutmak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akmış pil görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına inanılır.

Kahve falında pil yemek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, çok üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kalp pili görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına alamet eder.

Kahve falında kalem pil görmek başarıya giden yollarının açılacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saat pili görmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir