AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı öldürmeye çalışmak

Kahve falında bir insanı öldürmeye çalışmak

Kahve falında bir insanı öldürmeye çalışmak tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir insanı öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Düşünmeden ağzınızdan kaçıracağınız bazı sırlarınız ilerde, size karşı kullanılabilir.

Kahve falında bir insanı öldürmeye çalışmak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan öldürmeye çalışmak olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında insanları kurtarmaya çalışmak ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu öldürmeye çalışmak insanlara yardım edeceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında bit öldürmeye çalışmak iş konusunda kısmetin açılacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cin öldürmeye çalışmak başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine tabir olunur.

Kahve falında karınca öldürmeye çalışmak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fareyi öldürmeye çalışmak büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir