AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan öldürmeye çalışmak

Kahve falında insan öldürmeye çalışmak

Kahve falında insan öldürmeye çalışmak kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, rakiplerin geride bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini hatırlatmaktan çekinmeyin.

Kahve falında insan öldürmeye çalışmak patron olunacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında bir insanı öldürmeye çalışmak kişinin yüzünün güleceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına yorulur.

Kahve falında insanları kurtarmaya çalışmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında böcek öldürmeye çalışmak huzurlu bir hayat süreceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine tabir olunur.

Kahve falında arıyı öldürmeye çalışmak büyük bir boşluğa düşeceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında balık öldürmeye çalışmak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu öldürmeye çalışmak kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediyi öldürmeye çalışmak istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir