AnaSayfa / Genel / Kahve falında bit öldürmeye çalışmak

Kahve falında bit öldürmeye çalışmak

Kahve falında bit öldürmeye çalışmak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında bit öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Belli jestler bekliyorsanız talepleriniz karşılık bulabilir.

Kahve falında bit öldürmeye çalışmak kem gözlere geleceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında başından bit alıp öldürmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, başarılarının devamlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafada bit öldürmek güçten düşeceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine delalettir.

Kahve falında saçta bit öldürmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin saçında bit öldürmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına delalet eder.

Kahve falında canlı bit öldürmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bit ve sirke öldürmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında kendi saçında bit öldürmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir