Kahve falında kahverengi akıntı görmek

Kahve falında kahverengi akıntı görmek çalıştığına değeceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kahverengi akıntı gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinize mesafe koyabilirsiniz.

Kahve falında kahverengi akıntı görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında derede akıntıya kapılmak hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında siyah akıntı görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına delalettir.

Kahve falında akıntılı su görmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, sorunlu bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında kadının akıntısını görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında akıntı görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine inanılır.

Kahve falında genital akıntı görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, itibarının ve makamının artacağına yorulur.

Kahve falında kadın akıntısını görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top