AnaSayfa / Genel / Kahve falında il emniyet müdürünü görmek

Kahve falında il emniyet müdürünü görmek

Kahve falında il emniyet müdürünü görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında il emniyet müdürünü gördüyseniz:

  • Sadece sorun, istekleriniz emir telakki edilebilir.

Kahve falında il emniyet müdürü görmek şansa, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine alamet eder.

Kahve falında il emniyet müdürünü görmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına yorulur.

Kahve falında emniyet müdürlüğü görmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine delalet eder.

Kahve falında emniyet müdürü olduğunu görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında emniyet genel müdürünü görmek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında emniyet müdürü olmak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında emniyet müdürü görmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında emniyet amiri olmak başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir