AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka il görmek

Kahve falında başka il görmek

Kahve falında başka il görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, kötü duygularını yeneceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında başka il gördüyseniz:

  • Merak ettiğiniz konuları veya bazı entrikaları görmezden gelmemenizde ya da ertelememenizde fayda var.

Kahve falında başka il görmek ters giden durumların düzeleceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ye il zeytin görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ilyas ismi görmek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ye il biber görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında il görmek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iltiham olmak sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına yorulur.

Kahve falında il değiştirmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, büyük başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında il dışına çıkmak destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir