AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabanci bir erkekle iliskiye girmek

Kahve falında yabanci bir erkekle iliskiye girmek

Kahve falında yabanci bir erkekle iliskiye girmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, kişinin içinin daralacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında yabanci bir erkekle iliskiye girmek gördüyseniz:

  • Bekarsanız, istediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler olabilir.

Kahve falında yabanci bir erkekle iliskiye girmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında yasli bir adamla iliskiye girmek hevesinin kursağında kalacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yasli kadin iliskiye girmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında ili kiye girmek ferah düzeyinin yükseleceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında il dışına gitmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına tabir olunur.

Kahve falında il emniyet müdürü görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında illuminati sembolü görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bir il görmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, çok zor günler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir