AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir hastanın iyileştiğini görmek

Kahve falında bir hastanın iyileştiğini görmek

Kahve falında bir hastanın iyileştiğini görmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir hastanın iyileştiğini gördüyseniz:

  • Egonuz veya zor bir ilişkiniz her zaman yapmak istediğiniz bir şeyi unutturabilir.

Kahve falında hasta olan birini iyileşmiş görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasta kişinin iyileştiğini görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında hasta çocuğun iyileştiğini görmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında hasta bir kişinin iyileştiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında hasta bir insanı iyileşmiş görmek maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında iyi birini hasta görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına delalettir.

Kahve falında hastanın iyileşmesini görmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Kahve falında hasta insanın iyileştiğini görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir