AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi birini hasta görmek

Kahve falında iyi birini hasta görmek

Kahve falında iyi birini hasta görmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, sorunların çabucak atlatılacağına delalettir.

Kahve falında iyi birini hasta gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük veya muhafazakar kişilerle bir problem yaşanabilir.

Kahve falında hasta kişiyi iyi görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında hasta babasını iyileşmiş görmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine işarettir.

Kahve falında hasta iyileştirmek karlı işlere gireceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında hastanın iyileşmesi görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatalak hastayı iyileşmiş görmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında hasta olan birini iyileşmiş görmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına yorulur.

Kahve falında hasta birini iyileştiğini görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında hasta insanı iyileşmiş görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir