AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir film görmek

Kahve falında bir film görmek

Kahve falında bir film görmek elinize para geçeceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında bir film gördüyseniz:

  • Yardım tekliflerinde bulunurken, eskiden sizden fayadalanmaya çalışan bir kişinin, tekrar aynı şeyi deneyebileceğini unutmamalısınız.

Kahve falında film seçmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, kazancının günden güne azalacağına işarettir.

Kahve falında film çekimi görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında film yıldızı olmak eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, adının yayılacağına delalet eder.

Kahve falında korku filmi karakteri görmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında film oyuncusu olduğunu görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında dini film izlemek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, anne babayla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir filmde oynamak şansının her daim kendisinden yana gideceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında fotoğraf filmi görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, engellerin aşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir