AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğraf filmi görmek

Kahve falında fotoğraf filmi görmek

Kahve falında fotoğraf filmi görmek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, alım gücünün artmasına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fotoğraf filmi gördüyseniz:

  • Ne söylemek veya yapmak istediğinizin farkındasınız.

Kahve falında fotoğraf filmi görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine inanılır.

Kahve falında bir filmin içinde olmak prestij kaybı yaşanacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına rivayet eder.

Kahve falında film oyuncusu görmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına yorulur.

Kahve falında sinemada film izlemek fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık film izlemek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında korku filminin içinde olmak üzüntülerin son bulacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında film çevirdiğini görmek kişiye hep umut olacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında film oyuncusu olmak sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, şanssızlık yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir