AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin çatısında olduğunu görmek

Kahve falında evin çatısında olduğunu görmek

Kahve falında evin çatısında olduğunu görmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, huzurunun yerine geleceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, hem moral hem de çareler bulacağına delalet eder.

Kahve falında evin çatısında olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı amaçlarınızı, hayallerinizi, beklentilerinizi veya umutlarınızı güçlendirebilecek gelişmeler yüzünü göstermeye başlayabilir.

Kahve falında evin çatısı yıkılmak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında evin çatısını yenilemek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına yorulur.

Kahve falında evin çatısını yanıyor görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında bir evin çatısının yandığını görmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında evin çatısı uçmak yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin çatısının yıkıldığını görmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına inanılır.

Kahve falında evin çatısının çöktüğünü görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, borçlanıp, hasta olacağına delalet eder.

Kahve falında evin çatısını yaptırmak eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir