AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir evin çatısında olmak

Kahve falında bir evin çatısında olmak

Kahve falında bir evin çatısında olmak ailesi ile mutlu olacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kazanç ve kar getireceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir evin çatısında olmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı değiştirmeniz sizi olumsuz yönde etkilemeyecek.

Kahve falında evin çatısını yapmak yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin çatısının yıkıldığını görmek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine inanılır.

Kahve falında evin çatısında yatmak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine yorulur.

Kahve falında evin çatısını onarmak dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir evin çatısında olmak bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında evin çatısını yanıyor görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kendini evin çatısında görmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına rivayet eder.

Kahve falında bir evin çatısının yıkıldığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir