AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş ev sahibi olmak

Kahve falında geniş ev sahibi olmak

Kahve falında geniş ev sahibi olmak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine inanılır.

Kahve falında geniş ev sahibi olmak gördüyseniz:

  • Kendi cinsinizden arkadaşlarınız bazı sırlarınızı ihtiyatsızca ortaya dökebilirler.

Kahve falında geniş ev sahibi olmak kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında geniş ev satın almak elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında geniş ev aldığını görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında geniş ev görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geniş bir evde oturmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında büyük ve geniş ev görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, elde edilen nasibin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geniş ve ferah ev görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında evi genişletmek atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir